bool(true)
Meer informatie aanvragen

24/7 Beschermd wonen

Op de Parelhoenderhoeve zijn verschillende begeleiders met verschillende diploma´s, van MBO, HBO tot Universitair niveau, maar ook met verschillende achtergronden, waardoor er altijd een bekwame begeleider aanwezig is die adequaat kan reageren bij hulpvragen. De meeste van onze bewoners hebben continu de aanwezigheid van een begeleider nodig, ook in de nacht. Vandaar de instellingsvorm 24/7 beschermd wonen.

Er zijn een aantal verschillende begeleiders, deze zijn frequent aanwezig waardoor er continuïteit ontstaat. Lotte & Frank zijn woonachtig met hun gezin op het erf in het privé huis aansluitend aan de zorgkant. Doordat we inwonend zijn, en dus bijna altijd aanwezig, is er altijd iemand die van alle interne en externe ontwikkelingen op de hoogte is. Daarnaast is er minimaal 1 externe begeleider in de nacht aanwezig in het zorg gedeelte van de boerderij. Ralph & Agatha wonen in een los staand huis, maar wel op het erf, waardoor ook zij een zekere factor vormen en veelal in de buurt zijn.

Doordat de familie op het erf woont is de uitstraling minder klinisch en wordt er een familie-setting gecreëerd. Naast de familie zijn er nog verschillende begeleiders die zorgen dat een veilige woonomgeving geboden kan worden. De begeleiding in de nacht heeft een wakende functie, en is er voor bijzondere hulpvragen in nood. Wij bieden geen actieve nachthulp.