bool(true)
Meer informatie aanvragen

Producten gemaakt door de bewoners

De bewoners zijn wekelijks bezig met verschillende creatieve activiteiten.

Daarbij maken zij regelmatig producten die leuk zijn voor de verkoop.

Voorbeelden zijn keramieken schalen, mozaïeken dienbladen, hout gebrande dienbladen, stoffen artikelen, sieraden etc.

Het leuke is dat de producten op maat gemaakt kunnen worden, dus als iemand een bestelling doet kan de bewoner het helemaal naar wens van de klant maken (kleur, formaat, persoonlijke boodschap etc). De bewoner mag zelf een deel van de opbrengst houden, het andere deel gaat naar de productiekosten.

Hoe werkt een bestelling? Als je graag een schaal, of mozaïeken werkstuk, of iets van hout op maat wil hebben kun je een bericht achterlaten bij contact. Wij zullen dan contact met u opnemen voor de mogelijkheden, de verwachtte levertijd etc. Onze bewoners vinden bestellingen op maat erg leuk om te doen.

En waar verkopen  jullie verder de producten? De bewoners maken regelmatig wat voor henzelf, of als cadeautje voor iemand. Maar als er genoeg voorraad is om weer te verkopen dan organiseren we een voorjaarsmarkt of kerstmarkt. Donderdag 7 april stonden we voor het eerst met een marktkraampje in het Macado centrum in Schagen als try-out. Dit was een groot succes, ongeveer 3 weken voor kerst staan we er weer, samen met de Groethaven. Wij zullen dan o.a. keramieken kerstboomhangertjes, kerststalletjes, mozaïeken kerstbomen en sterren, engeltjes en houten werkjes verkopen. Tot dan 🙂