Woon/zorg instelling de Parelhoenderhoeve

24/7 Begeleiding

Op de Parelhoenderhoeve zijn verschillende begeleiders met verschillende diploma´s, van MBO, HBO tot Universitair niveau, maar ook met verschillende achtergronden, waardoor er altijd een bekwame begeleider aanwezig is die adequaat kan reageren bij hulpvragen. De meeste van onze bewoners hebben continue de aanwezigheid van een begeleider nodig, ook in de nacht. Om deze reden hebben we voor de instellingsvorm 24/7 zorg gekozen.

Er zijn een aantal verschillende begeleiders, deze zijn frequent aanwezig waardoor er continuïteit ontstaat. Ook zijn wij als ‘ondernemers’- echtpaar inwonend, wij hebben een privé huis aansluitend aan de zorgkant. Doordat we inwonend zijn, en dus bijna altijd aanwezig, is er altijd iemand die van alle interne en externe ontwikkelingen op de hoogte is. In de toekomst zal Lotte ook woonachtig zijn op het erf en zullen wij op de achtergrond actief blijven.

De meesten van onze bewoners hebben continu de aanwezigheid van een begeleider nodig ook in de nacht. De begeleiding heeft een wakende functie in de avonden en nachten, en is er voor bijzondere hulpvragen in nood. Wij hebben geen actieve nachthulp.

image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image8.JPG
image9.JPG
IMG_2980.JPG
IMG_3250.jpg
IMG_3641.JPG
IMG_3662.JPG
IMG_3846.JPG
IMG_9616.JPG
SAM_4817.JPG
SAM_4821.jpg
SAM_5945.JPG